Project Description

Hartrevalidatie bij de fysiotherapeut voor sneller herstel

Heeft u een hartaandoening (gehad)? Bijvoorbeeld een hartinfarct of een hartritmestoornis? Of heeft u een hartoperatie of een dotterbehandeling achter de rug?

Vaak is niet alleen uw conditie verminderd, maar ook het zelfvertrouwen. Hartrevalidatie onder begeleiding van een speciaal opgeleide fysiotherapeut helpt u bij het herstel. Het is belangrijk om verantwoord en op de juiste manier te bewegen. Wij helpen u graag door samen met u een persoonlijk behandelplan op te stellen die past bij uw persoonlijke situatie en uw doelen. De hartrevalidatie zal u weer vertrouwen geven in uw lichaam en u hierdoor helpen bij het opbouwen van zelfvertrouwen.

Onze deskundige fysiotherapeut, zal samen met u werken aan een betere conditie en kracht en zal u informatie geven hoe u uw leefstijl kunt veranderen om gezonder te gaan leven. Uw cholesterolgehalte gaat door bewegen en gezond leven dalen. Daarnaast zal uw vetpercentage en BMI lager worden. Statistische gezien zal door de hartrevalidatie de kans op nieuwe hartproblemen met 50% verminderen en de kans om te overlijden aan hartproblematiek met 30%.

U kunt in principe met elke hartaandoening deelnemen aan hartrevalidatie. Of u nu een acute aandoening heeft gehad waarvan u moet herstellen of chronisch hartpatiënt bent.

Wilt u meer informatie over de hartrevalidatie bij FysiotherapieNL ontvangen? Neem dan contact met ons op. Wij bieden hartrevalidatie aan in al onze vestigingen en informeren u graag verder.