MAAK EEN AFSPRAAK

OPENINGSTIJDEN AMSTERDAM

Dinsdag 9:00 – 13:00
Donderdag (om de week) 10:00 – 16:00
Vrijdag 9:00 – 17:00

06-20749288

FysiotherapieNL in Amterdam

Heeft u rugpijn, nekpijn of een blessure? Heeft u een nieuwe knie, heup of schoudergewricht en wilt u onder professionele begeleiding revalideren? Of bent u op zoek naar een hartrevalidatietherapeut of fysiotherapeut bij reumatische klachten? U kunt bij ons terecht! Ons deskundige team van fysiotherapeuten staat voor u klaar!

Als uw lichaam niet meer doet wat u gewend bent en er pijnklachten komen, merk je dat bewegen niet vanzelfsprekend is. Wij helpen u zo snel mogelijk weer in beweging te komen doordat wij direct behandelen. Pragmatisch en efficiënt met aandacht en vertrouwen.

Onze fysiotherapeutische zorg is erop gericht uw beweeglijkheid te verbeteren en zo de pijn te verminderen. Door jarenlange ervaring en een gespecialiseerd team is er altijd een therapeut die uw klacht professioneel en volgens de nieuwste medische inzichten kan behandelen. Als deskundigen op het gebied van bewegend functioneren, helpen wij uw doel te bereiken door bewust te bewegen. Samen doorbreken we beweegpatronen om klachten te verminderen, te verhelpen én te voorkomen. Met gerichte begeleiding bestaande uit preventief advies, voorlichting, hands-on-therapie en technieken, oefeningen en medisch fitness verhelpen we uw klachten.

Door met aandacht te leren bewegen, begeleiden we bijvoorbeeld bij het herstel na een operatie, bij stressklachten, krachtverlies, chronische klachten, blessures en stijfheid. Met vertrouwen in het eigen lichaam kunt u weer optimaal bewegen op de manier die voor u gewenst is.

Uit ervaring blijkt dat het beter is om zo snel mogelijk te beginnen met het werken aan herstel. Eigenlijk zouden we u het liefst vandaag nog zien. De meeste klachten verergeren als er geen aandacht aan wordt besteedt. Daarnaast is het voor u fijn om te weten wat er precies aan de hand is en hoeveel tijd het kost om te herstellen.

Onze vestiging in Amsterdam is sinds november 2022 geopend. Wij zijn hier nog in opbouw en daarom beperkt aanwezig. Op aanvraag zijn ook andere tijden mogelijk. Heeft u een vraag? Of wilt u een afspraak maken? Bel of app of maak gebruik van het afspraakformulier.

De fysiotherapeuten van fysiotherapieNL in Amsterdam

RENS BAKKER
RENS BAKKER
NANDA VAN DER LINDE
NANDA VAN DER LINDE

Waar heeft u klachten? En wat kunt u doen om deze klachten te verminderen?

Klik op de knop hiernaast om een fysiotherapie check te doen.

(In samenwerking met Hierhebikpijn.nl)

AFSPRAAK MAKEN

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Maak een afspraak