Wij hebben voor het jaar 2023 geen overeenkomst gesloten met; Zorg en Zekerheid, Caresq (Aevitae), Eno (Salland), A.S.R. (Ditzo), Just label van CZ (CZ verder wel).

Bent u aanvullend verzekerd voor fysiotherapie bij één van de andere maatschappijen, dan zullen wij uw behandeling rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar declareren. Bent u niet (voldoende) verzekerd dan ontvangt u een nota van ons, zie hieronder onze tarieven. Let op: voor een voet- en houdingsconsult gelden andere voorwaarden. Zie beneden.

Voor een eerste afspraak plannen wij een gekoppelde intake en zitting. Via uw aanvullende verzekering wordt dit vergoed door middel van 2 behandelingen. We streven er naar bij het eerste bezoek direct een behandeling te geven.

Fysiotherapie*

Losse zitting fysiotherapie: € 39,95

Losse zitting manuele therapie: € 55,00

Zitting fysiotherapie aan huis (incl. reistijd): € 49,95

Eenmalig consult/behandeling: € 65,00

Screening, intake, onderzoek en behandeling zonder verwijzing. : € 89,95

Intake, onderzoek en behandeling na verwijzing : € 89,95

Intake en onderzoek en behandeling na verwijzing aan huis (incl. reistijd): € 89,95

Echografie*

Echografie wordt als een eenmalig consult fysiotherapie gedeclareerd bij uw verzekering. Wanneer u geen aanvullende verzekering heeft, kost een Echo consult € 40,00.

*Indien u een fysiotherapeutische afspraak niet nakomt en/of niet tijdig (minstens 24 uur van te voren) afzegt, wordt het tarief van een behandeling in rekening gebracht.

Voet en houding consult

Intake: € 100,00

Vervolgconsult:  € 49,95

Het voet- en houdingsconsult valt onder Podologie. Bent u voor fysiotherapie verzekerd? Indien gewenst kunnen we een deel indienen op fysiotherapie. U ontvangt dan voor de intake nog een aanvullende factuur van € 25,00 en voor de vervolgconsulten € 15,00. Deze kunnen niet ingediend worden bij de zorgverzekering.

Correctiezolen

Correctiezolen: op aanvraag. Prijs hangt af van de soort zool.

Overig

Uitleen krukken, borg : € 30,00

Verstrekte verband- en of tapemiddelen: op aanvraag

Verstrekt oefenmateriaal/braces: op aanvraag