MAAK EEN AFSPRAAK

OPENINGSTIJDEN SPAARNDAM

Maandag 8:00 – 21:00
Dinsdag 8:00 – 18:00
Woensdag 8:00 – 21:00
Donderdag 8:00 – 21:00
Vrijdag 8:00 – 18:00
Zaterdag 10:00 – 15:00

023 – 537 17 55

  • Behandeling start direct

  • Ook leefstijladvies

  • Geen wachtlijst

FysiotherapieNL vestiging 023 Spaarndam

Heeft u rugpijn, nekpijn of een blessure? Heeft u een nieuwe knie, heup of schoudergewricht en wilt u onder professionele begeleiding revalideren? Of bent u op zoek naar een hartrevalidatietherapeut of fysiotherapeut bij reumatische klachten? U kunt bij ons terecht! Ons deskundige team van fysiotherapeuten staat voor u klaar!

Als uw lichaam niet meer doet wat u gewend bent en er pijnklachten komen, merk je dat bewegen niet vanzelfsprekend is. Wij helpen u zo snel mogelijk weer in beweging te komen doordat wij direct behandelen. Pragmatisch en efficiënt met aandacht en vertrouwen.

Onze fysiotherapeutische zorg is erop gericht uw beweeglijkheid te verbeteren en zo de pijn te verminderen. Door jarenlange ervaring en een gespecialiseerd team is er altijd een therapeut die uw klacht professioneel en volgens de nieuwste medische inzichten kan behandelen. Als deskundigen op het gebied van bewegend functioneren, helpen wij uw doel te bereiken door bewust te bewegen. Samen doorbreken we beweegpatronen om klachten te verminderen, te verhelpen én te voorkomen. Met gerichte begeleiding bestaande uit preventief advies, voorlichting, hands-on-therapie en technieken, oefeningen en medisch fitness verhelpen we uw klachten.

Door met aandacht te leren bewegen, begeleiden we bijvoorbeeld bij het herstel na een operatie, bij stressklachten, krachtverlies, chronische klachten, blessures en stijfheid. Met vertrouwen in het eigen lichaam kunt u weer optimaal bewegen op de manier die voor u gewenst is.

Uit ervaring blijkt dat het beter is om zo snel mogelijk te beginnen met het werken aan herstel. Eigenlijk zouden we u het liefst vandaag nog zien. De meeste klachten verergeren als er geen aandacht aan wordt besteedt. Daarnaast is het voor u fijn om te weten wat er precies aan de hand is en hoeveel tijd het kost om te herstellen.

Bel dus nu nog om een afspraak in te plannen: 023-5371755 of maak gebruik van het afspraakformulier.

De fysiotherapeuten van fysiotherapieNL te Spaarndam

Heeft u een voorkeur voor één van onze fysiotherapeuten? Laat het vooral even weten.

NANDA VAN DER LINDE
NANDA VAN DER LINDE
RENS BAKKER
RENS BAKKER
BAS ROMBOUTS
BAS ROMBOUTS
GÜLAY DIRMIKCI
GÜLAY DIRMIKCI
INGRID VAN ALTEN
INGRID VAN ALTEN

Waar heeft u klachten? En wat kunt u doen om deze klachten te verminderen?

Klik op de knop hiernaast om een fysiotherapie check te doen.

(In samenwerking met Hierhebikpijn.nl)

Onze fysiotherapie behandelingen

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan fysiotherapie behandelingen. Denk hierbij aan het revalideren na een operatie of ongeval, manuele therapie voor rugpijnen, dry needling bij vastzittende spieren et cetera. Weet u niet precies wat voor soort fysiotherapie u nodig heeft? Dat snappen wij. Tijdens een persoonlijke intake gaan we samen kijken hoe wij u het beste kunnen helpen.

AFSPRAAK MAKEN

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Maak een afspraak