MAAK EEN AFSPRAAK

OPENINGSTIJDEN ROTTERDAM

Maandag t/m Vrijdag 7:30 – 17:00

010 455 83 17

FysiotherapieNL vestiging Rotterdam

Bewust bewegen

Als je lichaam niet meer doet wat je gewend bent en je pijnklachten krijgt, merk je dat bewegen niet vanzelfsprekend is. Wij helpen jou zo snel mogelijk weer in beweging te komen doordat wij direct behandelen. Pragmatisch en efficiënt met aandacht en vertrouwen.

Onze fysiotherapeutische zorg is erop gericht jouw beweeglijkheid te verbeteren en zo pijn te verminderen. Als deskundigen op het gebied van bewegend functioneren, helpen wij jou je doel te bereiken door bewust te bewegen. Samen doorbreken we beweegpatronen om klachten te verminderen, te verhelpen én te voorkomen.

Met gerichte begeleiding bestaande uit preventief advies, voorlichting, hands-on-therapie en technieken, oefeningen en medisch fitness verhelpen we je klachten. Door met aandacht te leren bewegen, begeleiden we je bijvoorbeeld bij het herstel na je operatie, stressklachten, krachtverlies, chronische klachten, blessures en stijfheid. Met vertrouwen in je eigen lichaam kun je weer optimaal bewegen op de manier die voor jou gewenst is.

Bij ons kun je snel terecht. Bel nu voor een afspraak 010-4558317 of maak een afspraak via het afsprakenformulier.

Onze fysiotherapie

De meest voorkomende klachten waarvoor de fysiotherapeut geraadpleegd wordt, zijn rug- en nekklachten waaronder hernia, whiplash en chronische rug aandoeningen. Maar ook bij pijn aan je arm, schouder, voet, enkel of heup kun je bij ons terecht. Wij gebruiken verschillende technieken om jou te helpen weer beter te kunnen bewegen. Daarnaast creëren we samen met jou de ideale omgevingsfactoren en omstandigheden om jouw herstel gunstig te kunnen beïnvloeden. Onze adviezen helpen jou meer inzicht te krijgen in het ontstaan en de instandhouding van jouw klacht. Door vervolgens het zelfherstellend vermogen van je lichaam aan te spreken, zul jij je vitaler voelen en sneller herstellen.

Wat niet iedereen weet, is dat je zonder verwijzing van de huisarts bij ons terecht kunt. Wij hebben contracten met alle grote verzekeringsmaatschappijen. Wanneer je aanvullend verzekerd bent, wordt een aantal behandelingen vergoed. Op basis van een chronische indicatie is vergoeding vanuit de basisverzekering mogelijk vanaf de 21e behandeling. Meer informatie hierover vind je hier.

De fysiotherapeuten van fysiotherapieNL vestiging Rotterdam

ROSA VAN DEN BERGH
ROSA VAN DEN BERGHFYSIOTHERAPEUT
Mijn naam is Rosa Van den Bergh. Ik ben 32 jaar oud en sinds
ruim een jaar mag ik mijzelf ook moeder noemen van een zoon, Huub.
In 2017 ben ik gestart met werken als fysiotherapeut. Tot op de dag van vandaag beleef ik hier nog steeds veel plezier aan.
In januari 2020 nam ik samen met mijn compagnon Nanda van der Linde de praktijk, Fysiotherapie Bender, over en sindsdien vormen wij een maatschap.
Ik ben een sensitieve, geïnteresseerde, doortastende, maar ook pragmatische therapeut met een bewondering voor het menselijk lichaam. Met aandacht in beweging komen, zowel lichamelijk als mentaal, daar sta ik voor.
In mijn vrije tijd wandel, zwem en schilder ik graag, maar ben ik ook vaak te vinden op het strand.

Naast een grote affiniteit met psychosomatische klachten heb ik mijn gespecialiseerd in het behandelen van mensen met longaandoeningen. Zodoende sloot ik mij ook aan bij het longnetwerk eerstelijns fysiotherapie in Rotterdam (LEF010). Sinds kort ben ik ook toegetreden tot het bestuur van dit netwerk.

JEREMY LOPES
JEREMY LOPES
Ik ben Jeremy Lopes, sinds april 2021 afgestudeerd als fysiotherapeut. Hiervoor heb ik een sportopleiding afgerond met als specialisatie bewegingsagoog.

De passie die ik heb ontwikkeld voor het bewegend functioneren pas ik ook tijdens de behandelingen toe. Ik geniet van de individuele aanpak; het doelgericht ‘sparren’ met de cliënt, eerlijke en open communicatie en het samen komen tot een passend behandelplan.

Ik daag mezelf als fysiotherapeut uit om kritisch te denken, in plaats van uit gewoonten te handelen. Hiermee haal ik niet alleen het beste uit mezelf en mijn ontwikkeling, maar ook dat van de cliënt, die centraal staat.

Waar heeft u klachten? En wat kunt u doen om deze klachten te verminderen?

Klik op de knop hiernaast om een fysiotherapie check te doen.

(In samenwerking met Hierhebikpijn.nl)

AFSPRAAK MAKEN

Vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op

Maak een afspraak