Project Description

De fysiotherapeuten van Fysiotherapie Spaarndam willen u graag snel en professioneel van uw klacht afhelpen.

Wij behandelen u volgens de nieuwste medische inzichten. Uit ervaring blijkt dat je beter zo snel mogelijk kunt beginnen met het werken aan je herstel. Eigenlijk zouden we u het liefst vandaag nog zien. De meeste klachten verergeren namelijk als je er geen aandacht aan wordt besteedt. Daarnaast is het voor u fijn om te weten wat er precies aan de hand is en hoeveel tijd het kost om te herstellen.

De meest voorkomende klachten waarvoor fysiotherapeuten geraadpleegd worden zijn rug- en nekklachten waaronder hernia, whiplash en chronische rug aandoeningen.

Maar ook bij pijn aan arm, schouder, voet, enkel of heup kunt u bij ons terecht. Wij gebruiken verschillende technieken om u te helpen weer beter te kunnen bewegen. Daarnaast creëren we samen met u de ideale omstandigheden in uw omgeving om uw herstel gunstig te kunnen beïnvloeden. Onze adviezen helpen inzicht te krijgen in het ontstaan en de instandhouding van de klacht. Door vervolgens het zelfherstellend vermogen van het lichaam aan te spreken, zult u zich vitaler voelen en sneller herstellen.

Fysiotherapie zonder verwijzing van de huisarts

Wij hebben contracten met diverse verzekeringsmaatschappijen. Wanneer u aanvullend verzekerd bent, wordt een aantal behandelingen vergoed. Bij een aantal verzekeringsmaatschappijen is de vergoeding niet optimaal. Daarom vragen wij soms een eigen bijdrage van 6 euro per 1 op 1 behandeling. Wilt u weten of uw ziektekostenverzekering een contract met ons heeft? Bekijk dan de flyer. Check uw polis om te weten hoeveel behandelingen u per jaar vergoed krijgt.

Op basis van een chronische indicatie is vergoeding vanuit de basisverzekering mogelijk vanaf de 21e behandeling. Meer informatie over de chronische indicatie vindt u hier.

Wij verwelkom u graag in onze praktijk in Spaarndam, Amsterdam, Driebergen of Rotterdam. Via deze link kunt u een afspraak inplannen.