Project Description

Revalideren met een stappenplan zodat je met elke stap dichter bij jouw doel komt. Daar helpen wij jou graag bij!

Bij een totale knie prothese (TKP) en totale heupprothese (THP) begeleiden wij je van het lopen met een loophulpmiddel (krukken en/of rollator) tot het weer zelfstandig kunnen lopen. Zodanig dat je je nieuwe knie of heup optimaal zelfstandig kunt belasten. We helpen je met vergroten van je mobiliteit en het opbouwen van kracht en geven je advies en nieuwe inzichten om het zelfhelend vermogen van jouw lichaam te benutten.

Revalideren zonder verwijzing van de huisarts

Wij hebben contracten met diverse verzekeringsmaatschappijen. Wanneer u aanvullend verzekerd bent, wordt een aantal behandelingen vergoed. Bij een aantal verzekeringsmaatschappijen is de vergoeding niet optimaal. Daarom vragen wij soms een eigen bijdrage van 6 euro per 1 op 1 behandeling. Wilt u weten of uw ziektekostenverzekering een contract met ons heeft? Bekijk dan de flyer. Check uw polis om te weten hoeveel behandelingen u per jaar vergoed krijgt.

Wij verwelkom u graag in onze praktijk in Spaarndam, Amsterdam, Driebergen of Rotterdam. Via deze link kunt u een afspraak inplannen.